Bedrijfsinformatie

Vrienden Loterij / VriendenLoterij N.V.

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. 

De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

Vrienden Loterij

Vrienden Loterij / VriendenLoterij N.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-27 16:07:21 , gewijzigd: 2019-07-21 20:27:58
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Vrienden Loterij, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Vrienden Loterij opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Vrienden Loterij opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.