Bedrijfsinformatie

VvAA-lidmaatschap / Vereniging van Artsen Automobilisten

De VvAA is een Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten voor die beroepen bijstaat met onder andere financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door een arts, dierenarts en een tandarts die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 124.000 leden. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. 

Contributie voor VvAA lidmaatschap

  • Studenten: gratis tot één jaar na afstuderen 
  • Tot 67 jaar: € 39,- per jaar  
  • 67 jaar en ouder: € 24,- per jaar 

Leden ontvangen maar liefst 11x per jaar het magazine Arts en Auto; bij student-leden ligt 4x per jaar een special op de mat. 

VvAA-lidmaatschap

VvAA-lidmaatschap / Vereniging van Artsen Automobilisten

opzeggen


toegevoegd: 2020-10-22 06:19:16 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VvAA-lidmaatschap, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VvAA-lidmaatschap opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VvAA-lidmaatschap opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.