Bedrijfsinformatie

VVV Nederland / VVV Nederland

VVV Nederland is marktleider van cadeaukaarten. Met de VVV Cadeaukaart (voorheen de VVV Cadeaubon), de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg cadeaukaart, zorgt VVV Nederland ervoor dat haar klanten altijd het passende cadeautje weten te geven op het juiste moment.

Daarnaast is VVV Nederland licentiegever van het VVV merk en ontwikkelt zij samen met de VVV licentienemers (Destinatiemarketingorganisaties/VVV organisaties) de netwerkorganisatie Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

VVV Nederland

VVV Nederland / VVV Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2018-09-30 23:46:13 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VVV Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VVV Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VVV Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.