Bedrijfsinformatie

Waterschap Limburg / Waterschap Limburg

Waterschap Limburg is een waterschap in de Nederlandse provincie Limburg. Het waterschap ontstond op 1 januari 2017 uit een fusie tussen de waterschappen Peel en Maasvallei en Roer en Overmaas en omvat de gehele provincie. Het heffen en innen van de waterschapsbelasting gebeurt door de Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW).

Waterschap Limburg / Waterschap Limburg

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-07 22:44:08 , gewijzigd: 2021-11-09 15:09:07
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Waterschap Limburg, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Waterschap Limburg opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Waterschap Limburg opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.