Bedrijfsinformatie

WeetWieJeDate.nl / Onderdeel van Dimex Online B.V.

Weetwiejedate.nl is een datingsite die mannen en vrouwen helpt een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Gebruikers van weetwiejedate.nl kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, foto's, etc. delen door een profiel aan te maken. Heb je interesse in iemand, dan biedt weetwiejedate.nl diverse contactmogelijkheden zoals chatten en een anoniem berichtensysteem.

WeetWieJeDate.nl

WeetWieJeDate.nl / Onderdeel van Dimex Online B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-18 15:23:49 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op WeetWieJeDate.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van WeetWieJeDate.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je WeetWieJeDate.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.