Bedrijfsinformatie

WeTransfer / Wetransfer B.V.

De Correspondent is een dagelijks en digitaal medium dat de waan van de dag wil overstijgen. Dat betekent dat we iedere dag iets nieuws willen bieden, maar ons daarin niet laten leiden door \het laatste nieuws\

WeTransfer / Wetransfer B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
Willem Fenengastraat 19
1096 BL
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-02-09 16:28:20
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op WeTransfer, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van WeTransfer opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je WeTransfer opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.