Bedrijfsinformatie

winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen / Webloyalty.com, Inc

Winkelen en Sparen is een online spaarprogramma, ideaal voor mensen die regelmatig online aankopen doen. Als lid van Winkelen en Sparen kijgt u toegang tot een breed scala aan voordelen, waaronder 10% geld terug bij vele populaire online winkels. Op deze website kunt u veelgestelde vragen vinden betreffende Winkelen en Sparen. 
Houd er rekening mee dat de winkeliers, kortingen en aanbiedingen in het Winkelen en Sparen -programma vaak bijgewerkt worden en onderhevig zijn aan verandering, dus bezoek de Winkelen en Sparen -website regelmatig om het meeste uit uw lidmaatschap te halen.

winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen

winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen / Webloyalty.com, Inc

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2020-12-12 17:42:32 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je winkelenensparen.nl | Winkelen en Sparen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.