Bedrijfsinformatie

ZeelandNet.nl / ZeelandNet is onderdeel van DELTA Fiber Nederland B.V.

ZeelandNet is hét communityplatform van DELTA. ZeelandNet.nl is ook de startpagina van Zeeland, met het Zeeuwse nieuws, het weer en onder andere het ZeelandNet Prikbord.

ZeelandNet.nl

ZeelandNet.nl / ZeelandNet is onderdeel van DELTA Fiber Nederland B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-02-20 10:57:13 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op ZeelandNet.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van ZeelandNet.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je ZeelandNet.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen