Bedrijfsinformatie

zin.nl / Zin Magazine van New Skool Media BV

Zin.nl is onderdeel van Zin Magazine (uitgever New Skool Media BV). Een tijdschrift met toegankelijke, maar diepgravende verhalen, bijzondere interviews met inspirerende mensen, karaktervolle columns, vrolijke tips en actuele achtergrond, met als gemene deler de liefde voor de tweede helft van ons leven.

Zin Magazine heeft is 13 edities per jaar. Je kan afnemen Jaarabonnement, Halfjaarabonnement of Proefabonnement

zin.nl

zin.nl / Zin Magazine van New Skool Media BV

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 18:29:26 , gewijzigd: 2020-10-01 19:12:48
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op zin.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van zin.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je zin.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.