Met AccountGenie is opzeggen zo geregeld

Zoek in 3244 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel en zonder zorgen alles opzeggen.
Loading...

Welkom op ons

‘Zonder zorgen alles opzeggen’ Blog24.03.2022

De grootste opzegdienst AccountGenie is ontstaan om iedereen te helpen bij on- en offline opzeggingen en om veilig en snel alle zorgen uit handen te nemen. Naast onze database vol opzegprocedures en onze aangeboden opzegdienst, schrijven we in ons blog artikelen die verder bijdragen aan onze dienstverlening.

Door mee te denken in wat voor situaties of om welke redenen er behoefte is om een lidmaatschap op te zeggen. Of waarom het niet lukt een nieuwsbrief stop te zetten. Wellicht omdat je gaat emigreren of verhuizen? Of ligt de reden gevoeliger zoals bij een scheiding of het overlijden van een dierbare? Lees in onze blogartikelen handige tips en adviezen die je verder zullen helpen met alles wat betrekking heeft tot opzeggingen.

Valkuilen van Abonnementen Vermijden: Rode Vlaggen om Op Te Letten

Van verborgen kosten tot misleidende voorwaarden, het is essentieel om waakzaam te zijn en de rode vlaggen te herkennen voordat je je aanmeldt voor een abonnement. In dit artikel zullen we veelvoorkomende abonnementsvallen verkennen en tips geven over hoe je ze kunt vermijden.

Lees meer

Hoe werkt opzeggen via accountgenie?

In dit artikel leggen we uit hoe een opzegging via accountgenie werkt. We lopen door de verschillende stappen van het opzeggingsproces. Ook leggen we uit waarom je via ons bedrijven die anders onopzegbaar lijken wel op kunt zeggen.

Lees meer

Verwijderen Betekent Niet het Opzeggen van Abonnementen

Het verwijderen van een app betekent niet altijd het opzeggen van het abonnement, wat kan leiden tot onbedoelde kosten en frustraties. Laten we ingaan op dit probleem en onderzoeken hoe gebruikers de duistere wateren van app-abonnementen kunnen navigeren.

Lees meer

Welke accounts moet je opzeggen of aanpassen bij een verhuizing of emigratie?

Verhuizen naar een nieuwe locatie, zowel binnen je eigen land als naar het buitenland, is een spannede en vaak overweldigende ervaring, maar er zijn ook belangrijke online accounts die aandacht verdienen.

Lees meer

8 tips voor een mobiele telefoon van een overledene

Via de mobiele telefoon delen we met vrienden, familie en geliefden zo’n beetje ons hele leven. Wat gebeurt er met al die gesprekken en data als jijzelf of iemand in je omgeving overlijdt?

Lees meer

Instagram verwijderen na overlijden of bij leven

Instagram is razend populair en er word actief gebruik van gemaakt om bijvoorbeeld allerlei selfies te delen, of jouw feed vol te gooien met uitgaansfoto’s, #foodporn of andere snapshots waarmee je jouw vrienden een tijd lang virtueel mee hebt genomen met de leukste dingen van jouw leven...

Lees meer

5 bespaar tips waar je meteen iets aan hebt

Het zijn onzekere tijden. Door de corona crisis is er veel veranderd. We zijn opeens beperkt in wat we wel en niet kunnen doen en waar we heen kunnen gaan. Maar voor velen is de impact van de crisis zelfs nog groter...

Lees meer