Met AccountGenie is opzeggen zo geregeld

Zoek in 3241 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel en zonder zorgen alles opzeggen.
Loading...

Opzeggen


Zelf eenvoudig opzeggen, via AccountGenie

Veel zaken kun je zelf eenvoudig opzeggen. AccountGenie heeft daarvoor een unieke database met informatie om snel achter de nodige informatie te komen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat dit aardig wat tijd en geregel gaat kosten en daarom kunnen wij dit ook voor je doen. Tegen een kleine vergoeding (maar nu nog gratis) zeggen wij de gewenste diensten allemaal voor jou op. Daarmee voorkom je dat er contact blijft door post, telefoon of mail, gericht aan de overledene.
Met je persoonlijke account bij AccountGenie ontvang je binnenkort daarnaast nog aanvullende informatie, tips en trucks en kan altijd terugvallen op onze persoonlijke ondersteuning.


(Inter)nationaal

Ook internationale bedrijven, diensten, instellingen en organisaties kunnen door AccountGenie opgezegd worden en wij verzoeken hun de gegevens uit hun databases te verwijderen.


Online diensten

Niet alleen betaalde accounts, maar ook online diensten van bijvoorbeeld Zalando, Bol.com, Netflix en Spotify kunnen worden geselecteerd en door AccountGenie worden opgezegd. Zo voorkom je identiteitsfraude.


Identiteitsfraude voorkomen

Gegevens kunnen heel lang op internet blijven rondzwerven. Door zoveel mogelijk inactieve accounts op te zeggen voorkom je dat er met jouw persoonlijke gegevens identiteitsfraude wordt gepleegd. Door het gebruik van AccountGenie weten bedrijven dat er geen bestellingen of aankopen meer gedaan kunnen worden met de desbetreffende accounts.