Bedrijfsinformatie

Gezond Verstand / Gezond Verstand

KNNV is de afkorting van Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging. We zijn een landelijke vereniging voor veldbiologie. Natuurbeleving, Natuurstudie en Natuurbescherming is de kern van ons werk.

Gezond Verstand / Gezond Verstand

opzeggen

Hoofdkantoor
NULL NULL
NULL
NULL, NULL
Telefoon
-
Website

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-04-13 09:38:52
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Gezond Verstand, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Gezond Verstand opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Gezond Verstand opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.