Bedrijfsinformatie

HTM.nl / HTM Personenvervoer N.V.

HTM Personenvervoer NV, aangeduid als HTM, is een Nederlandse vervoersmaatschappij en gevestigd in Den Haag, die het openbaar vervoer met tram en bus exploiteert in de regio Haaglanden.

HTM.nl

HTM.nl / HTM Personenvervoer N.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-09 11:51:22 , gewijzigd: 2021-11-09 15:08:21
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op HTM.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van HTM.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je HTM.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen