Bedrijfsinformatie

3xM / Stichting 3xM NL

3xM bereikt mensen in landen waar het woord van God niet of nauwelijks doordringt. Met hun televisieprogramma’s verspreiden ze Gods boodschap van liefde en hoop. Ze doen dit in de eigen taal en cultuur van de inwoners van het land. Hiervoor werken ze samen met lokale partnerorganisaties en kerken.

3xM

3xM / Stichting 3xM NL

opzeggen

Hoofdkantoor
Zielhorsterweg 77
3813 ZX
Telefoon
033 – 286 41 03
Website
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 08:43:00 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:27
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op 3xM, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van 3xM opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je 3xM opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen