Bedrijfsinformatie

UNICEF Nederland / UNICEF Nederland

UNICEF is sinds 1946 dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. 

UNICEF Nederland werkt aan een betere wereld voor kinderen. Dit doen we met het VN-Kinderrechtenverdrag als basis en kompas. We zijn verbonden met het wereldwijde UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties.

UNICEF voert hulpprogramma's uit op de gebieden van zorg, onderwijs, bescherming, hiv en aids en lobby en samenwerking. UNICEF doet dat in vrijwel alle landen ter wereld. Ook in Nederland.

UNICEF Nederland

UNICEF Nederland / UNICEF Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Bezuidenhoutseweg 74
2594 AW
Telefoon
088 - 4449666
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 13:36:04 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:35
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op UNICEF Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van UNICEF Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je UNICEF Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen