Bedrijfsinformatie

VluchtelingenWerk België / Vluchtelingenwerk Vlaanderen vzw

Vluchtelingenwerk zet zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We doen dit niet alleen, maar met een dertigtal leden en heel wat enthousiaste vrijwilligers. Samen verdedigen we de rechten van mensen op de vlucht. 

VluchtelingenWerk België

VluchtelingenWerk België / Vluchtelingenwerk Vlaanderen vzw

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2021-01-13 15:56:53 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VluchtelingenWerk België, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VluchtelingenWerk België opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VluchtelingenWerk België opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.