Bedrijfsinformatie

Anytime Fitness / Anytime Fitness, LLC's

Anytime Fitness is een 24-uursgezondheids- en fitnessclub met het hoofdkantoor in Woodbury, Minnesota. Het bedrijf exploiteert meer dan 4000 franchisevestigingen in 50 landen. De fitnessfaciliteiten zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. Chuck Runyon, Dave Mortensen en Jeff Klinger hebben Anytime Fitness in 2002 opgericht. Runyon is de CEO van het bedrijf. Volgens Forbes was Anytime Fitness de snelstgroeiende franchise voor de gezondheidsclub in 2014. In 2015 rangschikte Entrepreneur Magazine Anytime Fitness als eerste op zijn wereldwijde franchiselijst.

Anytime Fitness

Anytime Fitness / Anytime Fitness, LLC's

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-24 20:01:25 , gewijzigd: 2019-05-01 12:47:07
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Anytime Fitness, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Anytime Fitness opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Anytime Fitness opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.