Bedrijfsinformatie

Staatsloterij / Staatsloterij B.V.

De Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij is in 1992 opgericht en organiseert de huidige Staatsloterij. Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland.
www.nederlandseloterij.nl | Staatsloterij bv, Lotto bv en Nederlandse Loterij Organisatie bv zijn onderdeel van Nederlandse Loterij bv

Staatsloterij

Staatsloterij / Staatsloterij B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2018-05-27 15:33:22 , gewijzigd: 2019-01-03 18:52:50
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Staatsloterij, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Staatsloterij opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Staatsloterij opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.